Αποστολή Παραγγελίας

Αποστολή με Courier

Ολες οι παραγγελίες μέχρι 12 Kgr ή μικρού όγκου δέματα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών. Οι παραδόσεις γίνονται στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα. Οι εταιρίες ταχυμεταφορών που συνεργαζόμεστε είναι η ΕΛΤΑ Courier και η Speedex.

 

Αποστολή με Μεταφορική

Στην περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πάνω 12 Kgr ή απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση λόγω μεγάλου όγκου, τότε αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση προϊόντων μεγάλου όγκου πραγματοποιείται στην εξωτερική είσοδο του τόπου αποστολής (π.χ. είσοδο πολυκατοικίας). Στην περίπτωση που πρέπει να παραδωθεί σε όροφο ή ο τόπος παράδοσης είναι είναι σε δυσπρόσιτη περιοχή όπως αυτός χαρακτηρίζεται από την μεταφορική, υπάρχει μικρή επιβάρυνση για την οποία θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά.

Με αυτή την μέθοδο αποστολής δεν είναι εφικτή η αντικαταβολή.

 

Κόστος Μεταφορικών

Για παραγγελίες κάτω των 45 €, με χώρα αποστολής Ελλάδα, τα έξοδα αποστολής είναι 3 €, ενώ για παραγγελίες άνω των 45 € είναι δωρεάν.

Σημείωση: Από την δωρεάν κάλυψη μεταφορικών εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπως αυτές χαρακτηρίζονται από την Courier / Μεταφορική. Εάν λοιπόν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τα δωρεάν μεταφορικά θα καλύπτονται μέχρι το πλησιέστερο προς την περιοχή σας κεντρικό κατάστημα της Courier / Μεταφορικής. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε για την επιπλέον επιβάρυνση που ενδεχομένως να υπάρχει.

Μεταφορέας
Courier Ελλάδα
Κόστος Μεταφορικών Για παραγγελίες κάτω των 45 €, χρέωση 3 €. Για παραγγελίες άνω των 45 €, δωρεάν.
Κιλά Παραγγελίας Εώς 12 Kgr
Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική / Prepaid
Αντικαταβολή
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal

Μεταφορική
Κόστος Μεταφορικών Για παραγγελίες κάτω των 45 €, χρέωση 3 €. Για παραγγελίες άνω των 45 €, δωρεάν.
Κιλά Παραγγελίας 12+ Kgr
Τρόπος Πληρωμής

Πιστωτική / Prepaid
Τραπεζική Κατάθεση
Paypal