Εσείς ανεβήκατε για πελματογράφηση στον νέο πελματογράφο iStep;

Εσείς ανεβήκατε για πελματογράφηση στον νέο πελματογράφο iStep;

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον νέο πελματογράφο μας iStep, ένα πρωτοποριακό state-of-the-art μηχάνημα σάρωσης ποδιών με την τεχνολογία της κορυφαίας Αμερικάνικης εταιρείας ορθωτικών πελμάτων Aetrex. Η πελματογράφηση πραγματοποιείται δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση ή υποχρέωση να προχωρήσετε σε αγορά πέλματος. Θέλουμε να γνωρίσετε τα νέα μας πέλματα και είμαστε σίγουροι πως δοκιμάζοντάς τα θα καταλάβετε αμέσως την διαφορά.

Η πελματογράφηση γίνεται στατικά, απλά ανεβαίνετε δηλαδή στον πελματογράφο και στέκεστε ακίνητοι για 12 δευτερόλεπτα. Έτσι απλά και γρήγορα, "σαρώνουμε¨ σε υψηλή ανάλυση το πόδι σας και έχουμε άμεσα εικόνα των πιθανών παθήσεων που μπορεί να αντιμετωπίζετε, των πιέσεων, του τύπο καμάρας σας και όλες τις λοιπές πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να "διαβάσουμε" το πέλμα σας και να σας προτείνουμε το ειδικό προκατασκευασμένο ορθωτικό που είναι ιδανικό για εσάς.

πελματογράφηση

Τα πέλματα είναι διαθέσιμα άμεσα στο κατάστημα , για να τα δοκιμάσετε επί τόπου μετά την πελματογράφηφη και να νιώσετε την διαφορά.

Τα ορθωτικά πέλματα Lynco της Aetrex μπορούν να προστατεύσουν από παθήσεις των ποδιών όπως είναι η μεταταρσαλγία, το νεύρωμα Morton , ο άκανθας πτέρνας, οι πόνοι στις αρθρώσεις και κατά συνέπεια στα γόνατα, την μέση ή τον αυχένα. Είναι ετοιμοπαράδοτα και με μια απλή πελματογράφηση στο ειδικό πελματογράφο iStep που κρατάει 12 δευτερόλεπτα , βλέπουμε κατευθείαν ποιο προκατασκευασμένο ορθωτικό πέλμα είναι ιδανικό για το δικό σας πόδι.

 

Ρωτήστε τον εαυτό σας :

  • Υποφέρετε από πόνους στο πόδι, υποφερτούς ή επώδυνους;
  • Υποφέρετε από πόνο στα γόνατα ή και την πλάτη;
  • Έχετε περιττά κιλά;
  • Η δουλειά σας περιλαμβάνει ορθοστασία;
  • Αθλείστε;
  • Θέλετε να βελτιώσετε την στάση του σώματος σας;
  • Η υγεία και η ευεξία αποτελούν προτεραιότητα για εσάς;

Aν ναι, ελάτε να κάνουμε την πελματογράφηση.

Τα ορθωτικά πέλματα Aetrex δεν απευθύνονται μόνο σε άτομα με παθήσεις στα πόδια , αλλά και σε όλους εσάς που αθλείστε ,κινείστε , στέκεστε. Η σωστή τοποθέτηση του πέλματος σας θα προλάβει τυχόν παθήσεις και είτε έχετε χαμηλή , μέτρια ή ψηλή καμάρα,(πλατυποδία ή κοιλοποδία) είτε το πόδι σας κλίνει προς τα μέσα ( βλαισότητα) , είτε προς τα έξω (ραιβότητα) , είτε νιώθετε πιέσεις στα μετατάρσια , είτε όχι,  τα πέλματα Aetrex Θα σας ωφελήσουν όσο δεν φαντάζεστε.

Θα νιώσετε άμεσα την άνεση και την διαφορά.

Eίναι σημαντικό να γνωρίζετε πως τα πέλματα θα πρέπει να είναι από υψηλής ποιότητας υλικά,  για να εξασφαλιστεί η ευθυγράμμιση του σώματος και η σωστή υποστήριξη. Κοινά πέλματα είναι εύκολο να βρεθούν, αλλά δεν προσφέρουν πάντα την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζονται τα πόδια σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει υψηλής ποιότητας ορθωτικά πέλματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον τύπο των ποδιών σας και διαθέτουν την μονάδική καμάρα Lynco που προσφέρει στήριξη εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε σε σχέση με το γενικευμένο πέλμα που διαθέτει το υπόδημα σας ή το τυποποιημένο που έχει φτιαχτεί για να εξυπηρετεί όλα τα πόδια. Βρείτε ένα iStep και σαρώστε τα πόδια σας...

Ελάτε, ανεβείτε στο iStep για μια δωρεάν πελματογράφηση και δοκιμάστε τα νέα ορθωτικά πέλματα Lynco της Aetrex! Τα Νο 1 ορθωτικά πέλματα παγκοσμίως!!! Στα καταστήματα μας στην Κομοτηνή  (Σισμάνογλου 12 τηλ. 2531036300) και την Λεμεσό (Κολωνακίου 57, Άγιος Αθανάσιος, Tηλ. 25255628)

Σας περιμένουμε!!!

Πατήστε ΕΔΩ για να κλείσετε ραντεβού για Δωρεάν Πελματογράφηση τώρα!

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν προορίζονται  για να αντικαταστήσουν την διαβούλευση με τον ποδίατρο, τον γιατρό ή άλλο επαγγελματία υγείας.

About Fili
Είμαι Fashion Editor για το step-point.gr. Μαζί θα εξερευνούμε τρόπους και ιδέες για να συνδυάσετε τα παπούτσια σας. Νέες τάσεις, fashion tips, news και γενικότερα τα πάντα γύρω από το παπούτσι! So let’s talk about shoes!!!

Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.