Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Τα έξοδα επιστροφής για κάθε άλλαγή είναι 3 € και καταβάλλονται στον courier κατά την 2η αποστολή του πακέτου. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα έξοδα επιστροφής είναι 3 € και αφαιρούνται από το ποσό της επιστροφής.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές, να μην έχουν χρησιμοποιθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επιπλέον για όλες τις περιπτώσεις, για να γίνει δεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από την Απόδειξη Λιανικης Πώλησης, ενώ σε περίπτωση τιμολογίου θα πρέπει να συνοδεύεται με Δελτίο Αποστολής.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρεία μας, δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (14) ημερολογιακων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Πριν από κάθε επιστροφή θα πρέπει να έρθετε σε συννενόηση με την εταιρεία μας στο τηλ. 25310 84579

 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση μπορεί να γίνει μόνο υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

- επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
- το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.
- το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής)

 

Επιστροφές Χρημάτων

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα 30 ημερών από την επιστροφή, την παραλαβή και τον έλεγχο των προιόντων. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, έχετε διακαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας εάν τα προϊόντα δεν έχουν ακόμα αποσταλλεί.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να καλέσετε στο 25310 84579 και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για όλες σας τις επιλογές. Σας ενημερώνουμε οτι ακυρώσεις μέσω email δεν γίνονται.