Με τα Aetrex Πέδιλα, αναθεωρείς την άνεση!!!!

Με τα Aetrex Πέδιλα, αναθεωρείς την άνεση!!!!

Τα πέδιλα Aetrex θα σας προσφέρουν πρωτόγνωρη άνεση. Θα ταιριάξουν ιδανικά στην καθημερινότητά σας και μπορούν να φορεθούν για πολλές ώρες χωρίς να σας κουράσουν...  Διότι τα Aetrex πέδιλα είναι πραγματικά ανατομικά!!! Είναι ειδικά ορθωτικά παπούτσια που φτιάχτηκαν με βάση την ειδική τεχνολογία άνεσης της Aetrex HEALTHY-3, το οποίο σημαίνει τρεις βασικοί παράγοντες που προωθούν την καλύτερη υγεία των ποδιών!!!! Είναι στ' αλήθεια υποδήματα που σου κάνουν καλό!!! Διορθώνουν την στάση του σώματος , ανακουφίζουν από τους πόνους και σε ξεκουράζουν!!!!

HEALTHY-1 Πρωτοποριακή καμάρα Lynco, που στηρίζει το πόδι για σωστή στάση όλου του σώματος. Η καμάρα Lynco είναι μια καινοτομία της Aetrex. Βρίσκεται στο σημείο που πραγματικά την χρειαζόμαστε και όχι εκεί που νομίζουμε ότι θα έπρεπε να βρίσκεται. Η στήριξη της καμάρας στο σωστό σημείο χαρίζει ευθυγράμμιση στο σώμα από το έδαφος και πάνω.

HEALTHY-2 Yπόστρωμα από memory foam για απόλυτη προσαρμογή του πέλματος και εξαιρετική άνεση και απόλυτη εφαρμογή για το κάθε πόδι ξεχωριστά!!!

HEALTHY-3 Αντιμικροβιακό κάλυμμα που αποτρέπει τις οσμές και την δημιουργία βακτηριδίων. Γενικότερα τα πέδιλα Aetrex κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά, για να εξασφαλιστεί η ανθεκτικότητα και η ασφάλεια κατά την χρήση.

Εξτρά χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε είναι οι ρυθμιζόμενοι ιμάντες για να ώστε να εφαρμόζει το υπόδημα απόλυτα ακόμα και σε φαρδιά ή και πρησμένα πόδια, και φυσικά η μαλακή και ελαστική εξωτερική σόλα.

Aetrex πέδιλα

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Lynco Orthotics της Aetrex παρέχουν τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους. Και τα επιλέγουν για να διαμορφώσουν το περιβάλλον εντός του παπουτσιού τους ώστε να τους εξυπηρετεί καθημερινά. Tώρα σας δίνουμε μια εξτρά επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν φοράτε τα πέλματα σας.

Aetrex πέδιλα

Σε συνδιασμό με τα Αetrex Flips για τις ώρες χαλάρωσης ή για το σπίτι, σημαίνουν 24ωρη προστασία και τα αποτελέσματα είναι απλά εξαιρετικά! Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

Για παραγγελίες από to eshop μας step-point.gr παρέχετε ιδανικά το μήκος του ποδιού σας από το μεγάλο δάχτυλο έως και την φτέρνα για να σας αντιστοιχήσουμε το νούμερο ανάλογα.

About Fili
Είμαι Fashion Editor για το step-point.gr. Μαζί θα εξερευνούμε τρόπους και ιδέες για να συνδυάσετε τα παπούτσια σας. Νέες τάσεις, fashion tips, news και γενικότερα τα πάντα γύρω από το παπούτσι! So let’s talk about shoes!!!

Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.