Φορέστε τις γόβες σας με το fashion πέλμα και ξενοιάστε!!!

Φορέστε τις γόβες σας με το fashion πέλμα και ξενοιάστε!!!

Πόσες φορές θυσιάσατε την άνεση για χάριν του στυλ και της εμφάνισης, φορώντας τις γόβες για περισσότερη ώρα απ'ότι πραγματικά αντέχατε;

Η αλήθεια είναι πως οι γόβες είναι το σήμα κατατεθέν μας αλλά πολλές φορές μας ταλαιπωρούν αργότερα στο σπίτι και αναγκαζόμαστε να τοποθετήσουμε τα πόδια μας ψηλά , αφού πρώτα τα μουλιάσουμε σε κρύο νερό για να απαλλαγούμε από τον πόνο!

 

Σας έχουμε μια καταπληκτική λύση που θα σας συναρπάσει. Όχι μόνο εσάς που φοράτε γόβες και μετά από πολλές ώρες υποφέρετε τις συνέπειες αλλά και εσάς που δεν τις προτιμάτε και θεωρείτε πως δεν είναι για εσάς!

LyncoFashion πέλμα για γόβες

Δοκιμάστε λοιπόν τις γόβες σας με το πέλμα Fashion της Αμερικάνικης εταιρείας Aetrex και απαλλαγείτε από τον περιττό πόνο. Το μαξιλαράκια μεταταρσίου θα σας πάρει κάθε πίεση από τα μετατάρσια , δηλαδή από το μπροστινό μέρος του ποδιού και η ειδική, πρωτοποριακή καμάρα Lynco , θα σας προσφέρει στήριξη εκεί που πραγματικά την χρειάζεστε για να διορθωθεί η στάση όλου του σώματος σας.

Τα ειδικά ορθωτικά πέλματα Aetrex σας προσφέρουν την λύση και για τις γόβες και είναι εκπληκτική η διαφορά που θα νιώσετε φορώντας το πέλμα!

Θα μπορείτε να είστε στα πόδια σας, με το στυλ που επιθυμείτε χωρίς πόνους ...

πέλμα για γόβες

Ποιος είπε πως δε μπορούμενα ενσωματώσουμε πέλμα στις γόβες που να παίρνει όλη την πίεση που νιώθετε στο μπροστινό μέρος και να το κάνει ανακατανομή; Ήρθε λοιπόν, το ελαφρύ, ανθεκτικό ορθωτικό πέλμα ¾ Dress Series, ειδικό για γυναικείες γόβες και μπαλαρίνες, μοκασίνια ανδρικά και γυναικεία, όπου δηλαδή δε μπορεί να ενσωματωθεί κάποιο από τα ολόκληρα ορθωτικά πέλματα Lynco.

Θέλουμε να επωφεληθείτε από τη στρατηγικά τοποθετημένη καμάρα Lynco σε όλα σας τα κλειστά παπούτσια... Ναι, και στις γόβες!!!

Ιδανικό για γόβες, μπαλαρίνες, μοκασίνια και όλα τα υποδήματα στα οποία δεν προσαρμόζονται πέλματα. Απλά δοκιμάστε το!!!!

 

 

Mπείτε στο aetrex.gr και γνωρίστε τα πέλματα Lynco!!! Aναγνωρίζονται ως το #1 ορθωτικό σύστημα στην αγορά σήμερα και προτείνονται από ποδίατρους και γιατρούς παγκοσμίως.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζουν ότι τα πέλματα Lynco Orthotics της Aetrex παρέχουν τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για μέγιστη άνεση και υποστήριξη εντός των υποδημάτων τους. Και τα επιλέγουν για να διαμορφώσουν το περιβάλλον εντός του παπουτσιού τους ώστε να τους εξυπηρετεί καθημερινά. 

Σε συνδιασμό με τα Αetrex Flips σημαίνουν 24ωρη προστασία και τα αποτελέσματα είναι απλά εξαιρετικά!

About Fili
Είμαι Fashion Editor για το step-point.gr. Μαζί θα εξερευνούμε τρόπους και ιδέες για να συνδυάσετε τα παπούτσια σας. Νέες τάσεις, fashion tips, news και γενικότερα τα πάντα γύρω από το παπούτσι! So let’s talk about shoes!!!

Αφήστε το σχόλιο σας
Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Απαιτούμενα πεδία *

Θα πρέπει να συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιό σας.